Дарина Собко з Київщини вступає до НУБіП на фінанси

24 липня 2017 року

  Випускники технікумів і коледжів НУБіП України обирають його для продовження навчання. Сьогоднішньою співрозмовницею стала Дарина Собко, яка опановувала фах фінансиста в Ірпінському економічному коледжі.

 
- Розкажи коротко про себе, звідки і яка школа?
 
Мене звати Дарина Собко. Я виросла у Вишневому. До 9 класу навчалася у Вишнівській ЗОШ I-III ступенів №4, де здобула неповну середню освіту. У 2014 році вступила до «Ірпінського економічного коледжу» де і отримала середню освіту та диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Фінанси і кредит».
 
- Які маєш досягнення в навчанні, спорті тощо?
 
За роки навчання в коледжі брала участь у декількох міжвузівських науково-практичних конференціях, пройшла курс навчання з користування комп’ютерною програмою «M.E.Doc» та за результатами іспиту отримала сертифікат. Активно брала участь у художній самодіяльності коледжу.
 
- Звідки дізналася про НУБіП?
 
Тут навчався брат та багато знайомих, які й порекомендували університет. До того ж він у трійці лідерів серед столичних вишів. 
 
- Чому обрала спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»? Які переваги спонукали до цього?
 
Хочу продовжити навчання за моєю спеціальністю. А в  НУБіП зможу отримати всі необхідні знання, щоб потім працювати за фахом. 
 
- Про що мрієш?
 
Успішно завершити навчання та працювати в одному з передових банків України. 
 
Розмовляв Олексій Муравський
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook