НУБіП започаткував співпрацю з Університетом «Асен Златаров», м. Бургас, Болгарія

23 липня 2017 року

У липні 2017 року між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Університетом «Асен Златаров», м .Бургас, Болгарія підписано угоду про співпрацю. 

 
З болгарської сторони договір підписала ректор Магдалена Миткова. Відповідальною особою від НУБіП є професор Надія Давиденко
 
Угода передбачає довгострокове співробітництво між університетами у сфері освітньої та наукової діяльності, а також використання передового досвіду і впровадження наукових розробок у навчальний процес, встановлення академічних, наукових і культурних зв'язків, спільну участь у розробці та реалізації інноваційних проектів, обмін навчальними і науковими матеріалами, двосторонню участь у конференціях, воркшопах та семінарах.
 
Зокрема, на базі болгарського вишу 8-13 вересня 2017 року в рамках співпраці пройде Міжнародна науково-практична конференція «Україна, Болгарія, ЄС: економічні і соціальні тенденції розвитку». Також організовано стажування для українських науковців в університеті-партнері. Програму стажування за напрямом «Міжнародна економіка і фінанси» розроблено науковцями Університету «Асен Златаров», м. Бургас, Університету телекомунікацій та зв'язку, м. Софія та співробітниками кафедри фінансів Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook