Випускниця столичного Коледжу культури і мистецтв Ольга Прищепа: «Я хочу навчатись зеленому туризму в НУБіП України»

16 липня 2017 року

 На кафедру аграрного консалтингу та сервісу завітала Ольга Прищепа відмінниця навчання, випускниця Коледжу культури і мистецтв, що знаходиться біля Печерської Лаври у Києві. Прийшла не сама, а з мамою Катериною Миколаївною. Ми розмовляли про перспективи  спеціальності «Туризм»,  його актуального напрямку – зелений туризм та особливості навчання в нашому університеті.

 
– Чому обираєш НУБіП України? 
 
– Я обрала НУБіП України завдяки великій кількості схвальних відгуків від друзів, що тут навчалися. Також вразила місцевість, де знаходиться університет: озера, ліс, сади, спортивні майданчики та музеї – це все дуже допоможе для успішного засвоєння знань з обраної спеціальності.
 
– Звідки про нас дізналася?
 
– Від викладачів  нашого коледжу голови ПЦК «Туристичне обслуговування» Маріанни Адамовської та Леоніда Щербинка. Вони привели нашу групу на День відкритих дверей в травні цього року в НУБіП.

– Чи маєш вже якісь плани щодо свого майбутнього після закінчення вишу? 
 
– Так, звичайно. Найглобальніша моя мрія – це розвиток туристичної індустрії в Україні. На жаль, замислюючись про якісний відпочинок, більшість уявляють екзотичні острови або такі країни, як Італія, Франція, США та інші. Моя місія – зробити так, аби відпочинок в Україні вважався найпрестижнішим та був найпопулярнішим серед українців та іноземців.
 
– Які маєш захоплення поза навчанням? 
 
– Займаюсь волейболом та плаванням. Прикладом для мене у житті є найближча людина  –  моя мама. Вона є членом Параолімпійської збірної України з сидячого волейболу, майстер спорту міжнародного класу. 
 
Розмовляла Тетяна Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook