НУБіП – футбольний клуб «Любомир»: розпочався відбір кандидатів до збірної університету

12 липня 2017 року

 Розпочалися реальні кроки з реалізації угоди про співпрацю між НУБіП і ФК «Любомир» зі Ставищ, яка має вивести наш університетський футбол на якісно новий, більш високий рівень.

 
Триває перший навчально-тренувальний збір, на якому ми переглядаємо кандидатів на вступ в університет, коментують перебіг подій знані футбольні фахівці - головний тренер команди Віктор Яічник та тренер по роботі з воротарями В’ячеслав Богоделов. Група сформована на базі футбольних клубів «Любомир», «Княжа» (Щасливе) і СДЮШОР «Торпедо-Космос» (Запоріжжя). Крім них, є представники Мелітополя, Луганської області, ФК «Арсенал». За цей тиждень маємо визначитися, хто нам підходить у склад команди по виконанню поставлених задач.
 
 
Зараз на зборах перебувають 37 кандидатів. Зрештою з них залишиться лише третина, хто захищатиме честь університету на змаганнях високого рівня.
 
 
 
У рамках підготовки команди і награвання її складу заплановано декілька спарингів у межах U-19. Завтра на своєму полі зіграємо з київським «Арсеналом», а за кілька днів - у Щасливому з ФК «Шахтар».
 
Особистий приклад на полі молодим футболістам показує адміністрація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком. Сьогодні відбулася традиційна товариська гра її представників і викладачів. А потім очільник університету привітав потенційних гравців збірної НУБіП і підкреслив: хороша фізична форма дуже важлива і для студентства.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ірина Білоус
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook