Семінар-навчання з підвищення кваліфікації фахівців галузі публічного управління та адміністрування Переяслав-Хмельницького району

3 липня 2017 року
м. Переяслав-Хмельницький

 

З 26 по 30 червня 2017 року, в райдержадміністрації відбулися лекції тижневого семінару-навчання з підвищення кваліфікації фахівців галузі публічного управління та адміністрування серед працівників Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації та районної ради.
Відкрили семінар-навчання голова Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Андрій Пряхін та голова районної ради Петро Качкалда, які побажали присутнім з усією відповідальністю віднестися до даного заходу та якнайбільше отримати необхідних знань, що допоможуть працівникам у подальшій роботі на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування.
 
 
 
Навчання провели представники навчально-наукового інституту післядипломної освіти при Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ), а саме: Ярослав Жовнірчик, доктор наук з державного управління, доцент, завідуючий кафедрою публічного управління та адміністрування, Ігор Шумак, кандидат юридичних наук, доцент, Віктор Пабат, д.с.-г.н., професор кафедри публічного управління та адміністрування, Тетяна Кальна-Дубінюк, д.е.н., професор, завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу, Ольга Витвицька, д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту інноваційної діяльності, Богдана Вишнівська, к.е.н., доцент кафедри менеджменту інноваційної діяльності, Людмила Гунько, к.е.н., доцент кафедри землеупорядкування та проектування, Олена Локутова, к.с.-г.н., доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу
 
 
 
 
 
 
На початку навчання слухачам були запропоновані теми для написання випускних робіт (рефератів) в галузі публічного управління та адміністрування. Тож, 30 червня, після захисту виконаних робіт, Віктор Пабат вручив всім слухачам свідоцтва про підвищення кваліфікації.
 
 
 
 
 
 
 
Керуючий справами районної ради Юрій Клименко попросив роз’яснити присутнім механізм об’єднання громад та що станеться з теперішніми кадрами даної державної установи, а також закликав присутніх продовжити підвищувати свій фаховий рівень, вступом до магістратури у вищезгаданий ВНЗ.
Тож у ході здорової дискусії було обговорено ряд важливих тем та надано ґрунтовні відповіді на всі поставлені запитання. По завершенню лекції присутні подякували лекторам з НУБіПу та зазначили, що з нетерпінням та цікавістю чекають продовження занять.
 
Людмила Полтавець,
головний спеціаліст відділу організаційної роботи
та внутрішньої політики апарату Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook