Випускник Тарасівської загальноосвітньої школи, що на Черкащині, Євгеній Ільченко: «Обрав НУБіП аби стати висококваліфікованим інженером-механіком»

28 червня 2017 року

     Такі плани на майбутнє має випускник Тарасівської загальноосвітньої школи, що на батьківщині Т.Г. Шевченка, Євгеній Ільченко. Чим керувався при виборі – ми і спитали у юнака.

  – Чому саме інженерний напрямок?
     – Я проживаю у сільській місцевості і з дитинства бачив роботу техніки у полі. Крім того моя сім’я займається вирощуванням сільськогосподарських культур і має для цього відповідний парк машин. Мені подобається своїми руками ремонтувати механічні вузли та вдосконалювати їх конструкцію. Допомагаючи батькам по господарству, я зрозумів, що ідеальної техніки немає, якого б виробництва вона не була. Тому в умовах нашого виробництва вона постійно потребує удосконалення.

  – Чому вибрав саме НУБіП України?
     – Деякі і хлопці, і дівчата з нашого села навчаються у Шевченківському сільськогосподарському коледжі, а після його закінчення вступають до НУБіП. Від них я вперше дізнався про університет. А восени до нас у школу приїжджали викладачі механіко-технологічного факультету, які детально розповіли про можливості навчального закладу. Я загорівся ідеєю вступу саме до НУБіП України на спеціальність «Агроінженерія», оскільки факультет має серйозну навчальну базу, конструкції машин та технології вивчаються на зразках реальної техніки, є можливість під час навчання працювати у сучасних наукових лабораторіях. Також факультет має зв’язки з провідними виробниками сільськогосподарської техніки світу, а в університеті діють програми міжнародного стажування студентів.

  – Які відчуття перед участю у конкурсному відборі до університету?
     – Я здав зовнішнє незалежне оцінювання досить непогано. Крім того, вирішив себе перестрахувати і навесні пройшов курси дистанційного підготовчого навчання у НУБіП України.

Що ж, бажаємо успіхів при вступі і раді будемо бачити вас у стінах нашого університету.


Розмовляв заступник декана механіко–технологічного факультету Ігор Сівак

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook