Триває захист магістерських робіт на факультеті ветеринарної медицини

21 червня 2017 року

     19 червня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини розпочали роботу екзаменаційні комісії, які заслуховують випускні роботи магістрів денної форми навчання. До захисту допущені 85 студентів, які успішно виконали навчальний план підготовки магістра на факультеті ветеринарної медицини та підготували випускну магістерську роботу.
     Роботу комісій відкрив декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, який побажав студентам успіхів та гарних захистів, а комісіям – плідної роботи.

.

     Захист магістерських робіт відбувається у дискусійній формі, обговорюються актуальні питання ветеринарної медицини, обрані магістрами для власних досліджень. У цих дискусіях беруть участь також керівники магістерських робіт, провідні науковці факультету і запрошені представники роботодавців.

    Представлені до захисту роботи виконані на досить високому науково-методичному рівні, мають науково-практичну цінність та значимість для ветеринарної медицини. Магістри впевнено відповідають на запитання та доводять ефективність своїх результатів досліджень та висновків. Комісії продовжать свою роботу до 22 червня 2017 року.

Володимир Мельник,
заступник декана факультету ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook