Анастасія Негода: планую здобувати фах землевпорядника в одному з кращих ВУЗіВ України

15 червня 2017 року

           Фастівчанка Анастасія Негода відмінниця навчання, вдало складає зовнішнє незалежне тестування і готується до студентського життя. Дівчина обрала професію землевпорядника і впевнена, що саме факультет землевпорядкування НУБіП України є флагманом у цій галузі.
Зі своєю мамою, Катериною Олександрівною, вже відвідали деякі столичні виші. про те, п’ятничний ранок став вирішальним, адже на запрошення представника ради роботодавців Анатолія Полтавця і декана факультету Тараса Євсюкова, родина завітала до навчального корпусу №6. Одразу сподобалось його зручне розташування, доглянута територія та затишні аудиторії. Настя з мамою отримали невеличку екскурсію та мали змогу поспілкуватися з першокурсниками, які саме проходили навчальну практику.

           В свою чергу, нам теж було цікаво, які ж абітурієнти увійдуть в студентську родину цього року. Ми поспілкувалися з дівчиною, задавши декілька питань:
           Чому саме НУБіП України? Звідки дізналася?
Про НУБіП розповіли знайомі, багато інформації про навчальний заклад дізналася з Інтернету, офіційного сайту та соціальних мереж, згодом зрозуміла, що цей вуз мені імпонує. Коли приїхала до вас, відчула атмосферу доброзичливості і затишку. Пріоритет звісно ж віддам перший.
          Чому обрала спеціальність «Землеустрій та кадастр»? Які переваги спонукали до цього?
Спеціальність землевпорядника цікава і багатогранна. Дає можливість працювати як дерслужбовцем так і на підприємстві, навіть відкрити власну справу. Прикладом цього, власне, і став голова ГО «Асоціація фахівців землеустрою» Анатолій Полтавець, який багато розповідав про навчальний заклад та його викладачів, а закінчивши факультет землевпорядкування, зараз є відомим громадським активістом галузі і паралельно займається землевпорядною та оціночною діяльністю в Київській області. Отож, перспективи працевлаштуватися на роботу після закінчення вузу, бачу.
          Можливо маєш досягнення в навчанні, спорті тощо?
Постійно брала участь в міських олімпіадах з біології і математики, займала призові місця. Люблю грати в шахи, навіть в 2016 році посіла 2 місце на міській олімпіаді. А коли дізналася, що викладацький склад факультету землевпорядкування ще й постійний переможець змагань з шахів в університеті, то бажання вчитися саме тут стало ще більшим.
         Про що мрієш і де плануєш працювати?
Мрію отримати гідну освіту. Впевнена, завдяки НУБіП України, я це здійсню. Якщо буде можливість хотіла б працювати в Держгеокадастрі, згодом, можливо, відкрию свою справу.

Розмову провела
доцент кафедри земельного кадастру Наталія Бавровська
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook