Сергій Єрмолюк: обрав НУБіП, тому що він в десятці кращих в Україні

14 червня 2017 року

Згурівчанин Сергій Єрмолюк один з тих щасливців, які отримали сертифікат переможця університетської олімпіади, що дає суттєві бонуси до результатів ЗНО при вступі до НУБіП.
Зовнішнє незалежне оцінювання вже позаду, тож телефонуємо до Згурівки.

– Як справи, Сергію?
     – Все добре. Хоча результатів ЗНО ще на руках не маю, але думаю, що склав їх непогано. На самі випробування йшов доволі спокійним: університетська олімпіада, де випробовував свої знання з кількох предметів, додала впевненості. Першою складав біологію – профільний предмет при вступі на факультет захисту рослин, екології та біотехнологій, студентом якого хочу стати. Як будь-який свідомий українець, склав також українську, а як громадянин держави, якій щойно відкрили «безвіз», - і англійську теж.

– Як там потенційна золота медаль?
     – Поки вчився – старався, аби дали (сміється. – Ред.). Тож, думаю, таки не відмовлять.

– Чому першим пріоритетом обираєш саме НУБіП?
     – В першу чергу, зважаю на думку тата – випускника цього університету, якому диплом цього вишу допоміг досягти життєвого успіху. І, як будь-яка молода людина, звернувся до допомоги інтернету, бо ж батько вчився 30 років тому, а звідтоді багато чого змінилося. Тож познайомився з НУБіП, зайшовши на офіційний сайт, а потім вже приїхав подивитися на власні очі. Високі рейтинги – як офіційні, так і неофіційні – не приваблювати не можуть. 
     А днями, коли прочитав в тому ж інеті, що університет посів 8-ме місце у «ТОП 200 Україна», то останні вагання зникли. Коли здаватиму документи в приймальну комісію, а думаю таки в перший же день, обов’язково зателефоную.

Розмовляв Валентин Обрамбальський 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook