Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли участь у Х Всеукраїнському з’їзді якості

30 травня 2017 року

     26 травня 2017 року у Києві проходив Х Всеукраїнський з’їзд якості «Якість як національна ідея України». Участь у ньому взяли і магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 

      Необхідність з’їзду обумовлена складним соціально-економічним станом України та необхідністю забезпечення суттєвого підвищення рівня ділової досконалості всіх ланок української економіки. Головою заходу був президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах.

 

     На пленарних та сесійних засіданнях розглядали проблеми безпеки та якості продукції, робіт, послуг, технічного регулювання, стандартизації, підтвердження відповідності та акредитації, а також ділової досконалості вітчизняних підприємств, організацій і державних установ, управління персоналом, систем якості, інновацій та інвестицій, оцінювання та визнання рівнів досконалості, національних програм та нагород з якості, руху за якість та досконалість, сталого розвитку. По закінченню кожної сесії проводили обговорення та приймали резолюцію.

     Майбутні фахівці у сфері стандартизації сертифікації та управління якістю мали можливість переконатися в тому, що для процвітання країни та поліпшення якості життя її громадян необхідно навчитися жити на засадах принципів безперервного вдосконалення та постійних поліпшень. 

     Хочеться висловити подяку організаторам з’їзду – Українській асоціації досконалості та якості, Українській асоціації якості, Українському союзу промисловців і підприємців та Київському національному економічному університету імені Вадима Гетьмана, на чиїй базі проходив захід.

Наталія Сілонова,
доцент кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook