10-й Всеукраїнський з’їзд якості у Києві

29 травня 2017 року
Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

26 травня 2017 року в м. Києві відбувся 10-й Всеукраїнський з’їзд якості під девізом «Якість як національна ідея України». Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК разом з доцентом кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Наталією Сілоновою  прийняли участь у заході.

Особливість 10-го з’їзду обумовлена складним соціально-економічним станом України та необхідністю забезпечення суттєвого підвищення рівня ділової досконалості всіх ланок української економіки.

Головою 10-го Всеукраїнського з’їзду якості виступив Анатолій КІНАХ, президент Українського союзу промисловців і підприємців. Голова Антикризової ради громадських організацій України – Петро КАЛИТА, президент Громадської спілки «Українська асоціація досконалості та якості» – співголова.

 

Доповіді пленарного та сесійних засідань були присвячені проблемам безпеки та якості продукції, робіт, послуг, технічному регулюванню, стандартизації, підтвердженню відповідності та акредитації, підвищенню ділової досконалості вітчизняних підприємств, організацій і державних установ. управлінню персоналом, системам якості, інноваціям та інвестиціям, оцінюванню та визнанню рівнів досконалості, національним програмам та нагородам з якості, руху за якість та досконалість, сталому розвитку. По закінченню кожної сесії проводили обговорення та приймали резолюцію.

Хочеться висловити подяку організаторам з’їзду: Українській асоціації досконалості та якості (УАДЯ), Українській асоціації якості (УАЯ), Українському союзу промисловців і підприємців, Київському національному економічному університету імені Вадима Гетьмана.

Майбутні фахівці у сфері стандартизації сертифікації  та управління якістю  мали можливість  переконатися в тому, що для процвітання країни та поліпшення якості життя її громадян, необхідно навчитися жити на засадах принципів безперервного вдосконалення та постійних поліпшень. 

 

Наталія Сілонова,

доцент кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook