Вшанували будівельників, які відновлювали третій корпус

23 травня 2017 року

     У неформальній дружній обстановці вшановували будівельників, причетних до ремонтно-відновлювальних робіт 3-го корпусу.
     Сьогодні вже якось аж дивно було дивитися фотохроніку, що демонструвалися на екрані, яким два-три роки тому він виглядав – без даху, обгорілий, крізь вікна можна було бачити небо. А нині, завдяки праці таких ентузіастів, маємо відновлений корпус, який пережив друге, вже повоєнне, відродження.

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко подякував інженерно-технічним працівникам підрядних організацій – БПФ «Україна», яка була залучена до першого етапу робіт, та ТОВ «І.Б.К. Девелопмент», що проводив другий.

     Очільник університету вручив грамоти і подяки Костянтину Ляшуку, Олексію Шекері, Олександру Микитюку, Олегу Рибці, Ігорю Стахову (БПФ «Україна») та їхнім колегам з «І.Б.К. Девелопмент» – голові наглядової ради Ростиславу Коробці, директору Віталію Жуківському, виконробам Олегу Волинцеву та Олександру Лук’янцю, майстрам Олександру Постовому, Юрію Слісаренку та Борису Санжаровському. Їх також отримали Леся Кравець і Віктор Студзінський.

 

 

 

     Не забули і про університетських будівельників і господарників. Але свої відзнаки вони отримають днями. 

     Гостей, які ще буквально вчора на будівельному майданчику були господарями, віночком народних пісень вітали жіночій вокальний ансамбль «Октава» та їх візаві з «Амеро».

Валентин Обрамбальський 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook