Делегація Університету штату Пенсильванія ознайомилася з базою факультету харчових технологій та якості продукції АПК

19 травня 2017 року

19 травня 2017 року факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України відвідала делегація з Університету штату Пенсильванія (Коледж сільськогосподарських наук): професори наук про харчові продукти Кетрін Каттер і Рамасвами Анантесваран та консультант міжнародних програм від Фонду Нового Століття Воскобійників Юрій Бігун.

Під час зустрічі з науково-педагогічним колективом факультету іноземні гості спільно обговорили курсів з якості та безпеки харчових продуктів які пройдуть на базі нашого університету протягом місяця восени.

Передбачається, що цей курс складатиметься з таких напрямів: безпека харчових продуктів, харчова промисловість і технології, об’єднаний блок (Безпека харчових продуктів та Харчова промисловість і технології). 

Декан факультету Лариса Баль-Прилипко ознайомила гостей зі структурою факультету, розповіла про основні досягнення за останні роки та перспективи подальшого розвитку. Американські вчені анонсували зміст курсу лекцій, прочитаних у Вірменському університеті.

 

Професор Юрій Сухенко запропонував, з урахуванням рівня підготовленості студентів факультету, доповнити представлений курс циклом лекцій про залежність безпечності харчових продуктів від процесів їх переробки та вплив конструктивних особливостей обладнання на кінцеву якість.

 

 Для ознайомлення американських вчених з науково-технічним рівнем українських підприємств з виробництва харчових продуктів співробітниками факультету запланована низка екскурсій на провідні підприємства харчової промисловості.

 
 
 
Олена Очколяс,
асистент кафедри технології
м’ясних, рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook