Ректорат

23 травня 2017, 9:00

23 травня 2017 р.                    Київ                             протокол № 5

Засідання відбудеться о 900 в ауд. 301 навчального корпусу № 3


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про профорієнтаційну роботу на факультетах та ННІ. Доповідають: директор ННІ лісового та садово-паркового господарства Лакида Петро Іванович і директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Козирський Володимир Вікторович.

2. Пропозиції щодо збільшення надходжень та зменшення видатків спеціального фонду. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.

3. Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників. Доповідає начальник відділу кадрів Михайліченко Микола Васильович.

4. Про попередні підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади. Доповідає начальник навчального відділу Зазимко Оксана Володимирівна.

5. Про результати конкурсу сайтів факультетів, ННІ та відокремлених підрозділів. Доповідає помічник ректора Рудень Денис Миколайович.

6. Про зміни до правил прийому. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.

7. Про результати І етапу конкурсного відбору науково-дослідних робіт. Доповідає начальник НДЧ Отченашко Володимир Віталійович.

8. Про підсумки зустрічі зі старостами академічних груп. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.

9. Про затвердження положення про старосту академічної групи НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.

10. Про план заходів на червень 2017 р. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.

11. Різне.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook