Факультет інформаційних технологій – UNIT Factory: нові можливості і перспективи

16 травня 2017 року

     Нещодавно ми з деканом факультету інформаційних технологій Оленою Глазуновою скористалися нагодою познайомитися з роботою єдиного в Україні навчального закладу, який працює за стандартами інноваційної французької школи 42. 

     Як тут навчають програмувати, працювати в команді та знаходити неординарні рішення нам розповіли самі студенти цієї ІТ-фабрики та власне керівник навчального закладу Валерія Заболотна. Вона поділилася особливостями підготовки в цьому інноваційному виші, де зовсім немає викладачів, лекцій, конспектів і лабораторних робіт.
     При вступі на програму підготовки не враховуються дипломи або результати ЗНО – все залежить лише від здібностей і мотивації. Натомість є індивідуальні та групові проекти, виконання яких контролюється та оцінюється самими ж студентами. За одними і тими ж програмами навчаються студенти в подібних школах у Франції, США, а тепер і в Україні.

     Олена Глазунова та Валерія Заболотна також обговорили можливості участі в хакатонах та челенжах, а також перспективи організації власного конкурсу проектів для аграрної та природоохоронної галузей.

Олексій Ткаченко,
доцент кафедри комп’ютерних наук 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook