Молоді вчені університету – учасники III Міжнародної науково-практичної конференції «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи»

15 травня 2017 року

     11-12 травня 2017 року у місті Львів відбулася III Міжнародна науково-практична конференція «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи» пам’яті професора Петра Столярчука.

      У конференції взяли участь молоді вчені факультетів ветеринарної медицини та економічного.
    Урочисто відкрив конференцію ректор Національного університету «Львівська політехніка», доктор технічних наук, професор Юрій Ярославович Бобало.

     З вітальним словом до учасників та присутніх звернувся директор департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України Андрій Гаррієвич Шевцов.

     На пленарному засіданні конференції було презентовано цікаві доповіді, які висвітлювали сучасні підходи до забезпечення якості вищої освіти в Україні, побудови системи внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності і системи менеджменту організації за міжнародними стандартами як умови забезпечення економічних, екологічних та соціальних потреб суспільства.

     Участь у роботі секційних засідань взяли асистент кафедри анатомії та гістології тварин імені академіка В. Г. Касьяненка Олексій Мельник, завідувач лабораторії кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А. К. Скороходька Роман Димко, аспірантка кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Олена Лапа, здобувач кафедри підприємництва та організації агробізнесу Ірина Даценко.

     Олексій Мельник виступив з доповіддю «Комп’ютерно-томографічне дослідження – інноваційний метод досліджень скелетних структур плечового суглоба птахів». У центрі уваги наукового дослідження Романа Димка – сучасні вимоги до мийно-дезінфікуючих засобів для санітарної обробки доїльного обладнання та молочного інвентаря.
     Олена Лапа зосередилася на важливості застосування процедур, що ґрунтуються на принципах системи HACCP.
     Ірина Даценко презентувала учасникам конференції доповідь «Європейський досвід інвестування у безпечність сільськогосподарської продукції», що викликала жваву, конструктивну і фахову дискусію серед учасників секційного засідання.

     На завершення роботи секцій організатори конференції влаштували для учасників екскурсію до музею історії НУ «Львівська політехніка» і дружню вечерю. Крім того, учасники відвідали також Народний музей метрології та вимірювальної техніки та історичні місця Львова.

     12 травня відбулося урочисте закриття конференції, на якому доповідачам вручено відповідні сертифікати. 

     Учасники конференції від НУБіП України висловлюють особливу вдячність за запрошення та гостинний прийом керівнику лабораторії управління вищим навчальним закладом НУ «Львівська політехніка», Любомиру Пилипенку, його заступнику Аллі Гунькало та спеціалісту ІІ категорії цієї ж лабораторії Марії Вінярській і сподіваються на подальшу плідну співпрацю між нашими університетами.

Марина Галат,
голова Спілки молодих вчених НУБіП України 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook