Дистанційні технології для контролю якості освіти

14 травня 2017 року

     10-12 травня в університеті проведено тестування студентів відокремлених підрозділів у онлайн режимі. «Першими ластівками» стали випускники Ніжинського агротехнічного інституту. Вивчено рівень знань майбутніх бакалаврів із фахових дисциплін спеціальностей «Облік і аудит», «Процеси, машини та обладнання в АПК» та «Енегретика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі». Ці спеціальності обрано не випадково, адже саме за ними цього року Ніжинський агротехнічний інститут отримав ліцензію на підготовку магістрів.

     Відкрив серію зрізів знань проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який звернувся до студентів із побажаннями успіхів, наголосивши на важливості якості знань у сучасному світі.

     Проведення за сприяння факультету інформаційних технологій і керівника Центру дистанційних технологій навчання Максима Мокрієва зрізу знань у он-лайн режимі дало можливість одразу оцінити студентів. Результати тестування будуть представлені на засіданні вченої ради університету 24 травня

 

     Подібна форма проведення зрізів знань буде застосовуватись і надалі серед студентів відокремлених підрозділів університету, адже одним із завдань Програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» є створення дієвої програми поліпшення якості освіти, яка й включає контроль за рівнем підготовки випускників.


Олег Єресько,
керівник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook