Європейський STEM тиждень (STEM - неформальне співтовариство для спілкування та підтримки жінок в STEM-професіях (S-science, T-technology, Е-engineering, М-mathematics)

27 квітня 2017, 11:00

27.04 - MAIN Academy

Європейський STEM тиждень (STEM - неформальне співтовариство для спілкування та підтримки жінок в STEM-професіях (S-science, T-technology, Е-engineering, М-mathematics) з метою передачі знань, досвіду, секретів успішних жінок та обміну думками та ідеями.)
КОАЛІЦІЯ STEM ОСВІТИ УКРАЇНИ організувала форум на тему «STEM в Україні: Партнерство. Можливості. Перспективи». Спікерами форуму запрошено представників STEM коаліції: компанії, навчальні заклади та експертні організації. Присутні гості форуму ідейно долучаться до пошуку відповіді на питання: Що потрібно зробити для популяризації SТЕМ-освіти в Україні?
Стрімка еволюція технологій призводить до того, що незабаром найбільш популярними та перспективними на планеті стануть фахівці STEM-професій.
Задача української STEM коаліції популяризувати та поширювати серед освітян, вчителів, молоді та батьків важливість STEM-освіти та її великі перспективи.
Раді запросити Вас приєднатися 27 квітня до нашаго Форуму, що проходить в рамках Європейського STEM-тижня та разом із цікавими спікерами заходу поговорити про:
  • перспективи та сучасний стан STEM-освіти в Україні;
  • дізнатися про вже існуючі українські проекти;
  • надихнутися успішними практиками впровадження інновацій в напрямку STEM
  • та переконатися, що наше майбутнє в Україні – світле та перспективне!

Для кого:
- Освітян
- Вчителів
- Молоді
- Керівників
- Батьків
- Всіх, хто цікавиться STEM-освітою та STEM-професіями, а також розуміє, що це – великі можливості та перспективи!

28.04 - Luxoft

В рамках святкування Міжнародного Дня дівчат в ІКТ провідна ІТ-компанія Luxoft запросили на зустріч дівчат

 
 
Ірина Бородкіна 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook