Участь студентських гуртків кафедри геодезії та картографії у Дні відкритих дверей для учнів шкіл Київщини 31.03.2017 р.

5 квітня 2017 року

День відкритих дверей — справжнє свято. Ми раді познайомитися з школярами, які зовсім скоро зроблять крок в щасливе студентське життя. Ця молодь – майбутнє України, її гордість і надія.
В цей день, 31 березня 2017 р., перед учнями шкіл Київщини відкрились двері Національного університету біоресурсів і природокористування України з бажанням показати реальне студентське життя.
 
Що в першу чергу цікавить майбутніх абітурієнтів: дізнатися про факультети, особливості навчального процесу, поспілкуватися з викладачами та студентами, на власні очі побачити можливості і результати діяльності кожного факультету. Звичайно, в цей день вони мали чудову змогу отримати відповіді на всі запитання і уявити себе частиною великої університетської родини. В холі третього корпусу НУБіП кожен ННІ та факультет представив власну експозицію. Так, за столом факультету землевпорядкування презентували результати своєї роботи члени студентських наукових гуртків. Кафедра геодезії та картографії презентувала роботу гуртків «Картографічне моделювання проблем природокористування», «Геодезія», «Топографо-геодезичні та картографічні технології землеустрою» та «Геодезичні технології лісовпорядкування».
 
Гуртківці ознайомлювали майбутніх студентів з сучасними геодезичними приладами, які вивчаються на факультеті землевпорядкування і застосовуються на практиці, з можливостями, які дають студентам наукові гуртки, з напрямками і тематикою їх роботи.
  
Також задовольняли цікавість майбутніх абітурієнтів та їх батьків  і вчителів, розповідали про особливості обраного фаху, давали поради.

Згодом гості перемістилися до актової зали, де їх привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Після чого школярі відвідали факультети і ННІ, які їх зацікавили, для більш детального знайомства.


                Катя Мисько, староста гуртка «Картографічне моделювання проблем природокористування»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook