Профорієнтація в загальноосвітніх школах сіл Бориспільського району Київської області

13 квітня 2017 року

На початку квітня доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Антоніна Москаленко відвідала загальноосвітні школи сіл Бориспільського району Київської області.

Першою адресою профорієнтаційної роботи стала Гнідинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика. Вона познайомила старшокласників із структурою університету, студентською організацією, факультетом землевпорядкування, а також про поєднання освітнього й наукового процесів, індивідуалізацію та диференціацію навчання обдарованої молоді, створення умов для здобуття якісної освіти.  А за посиланням замітка про зустріч - на сайті школи http://school-gnidyn.ucoz.ua/news/zustrich/2017-04-14-655.
 
Наступною адресою профорієнтаційної роботи стала Вишенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.
Більшість майбутніх випускників вже визначилась з професією, проте  щодо номеру пріоритету університетів, до яких будуть подавати документи, ще мають роздуми. Учнів цікавили переваги навчання в НУБіП України, наявність військової кафедри. Учнів 10 класу цікавили предмети, які потрібно здавати на ЗНО для обраних напрямів підготовки, вартість та тривалість підготовчих курсів. 
 
Далі А. Москаленко спілкувалася з учнями десятого та одинадцятого класів Ревнівської загальноосвітньої школи I-III ступенів. Для учнів 11 класу вона надала інформацію про проведення олімпіади в НУБіП та перелік спеціальностей, а для десятикласників - ще й інформацію про підготовчі курси. Учнів чікавила вартість навчання, наявність гуртожитків та умови проживання в них, можливість розвиватись творчо, займатись спортом.
 
Дякуємо за допомогу в організації зустрічі зі школярами директору Гнідинської  ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика Кудько Ніні Григорівні , директору Вишенської ЗОШ  І-ІІІ ступенів  Гурській Лілії Володимирівні та директору Ревнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Білощицькій Валентині Іванівні.
 
Також  працівники кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі завідувач лабораторії Ольга Фролова та старший лаборант Оксана Хворостенко приєдналися до профорієнтаційної роботи й відвідали загальноосвітні школи в місті Києві, зокрема  Голосіївський ліцей № 241 і Гімназію № 59 ім. О.М. Бойченка. Співробітники надали майбутнім абітурієнтам інформацію про напрями підготовки та переваги навчання в НУБіП України, ознайомили з умовами участі в предметних олімпіадах.  Співробітники кафедри вдячні за допомогу в організації зустрічі зі школярами директорам  Голосіївського ліцею № 241 Шульзі Наталії  Вікторівні та директору  Гімназії № 59 ім. О.М. Бойченка Антоненко Тетяні Стефанівні.
 
 
 
 
Доцент Олег Дроздівський
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook