Проведено профорієнтаційну роботу на Херсонщині

18 квітня 2017, 15:40

14 квітня було проведено профорієнтаційну роботу в одному з найбільших навчальних закладів Нововоронцовського району Херсонської області − Дудчанському загальноосвітному об’єднанні "Дитячий садок - школа І-ІІІ ступенів - позашкільний заклад". Чимало вихованців  Аlma mater  стали її гордістю і, вже традиційно, серед них − зразкові студенти та успішні випускники НУБіП України.


Деркач Ірина Михайлівна, старший викладач кафедри фармакології та токсикології, к. вет. н., яка родом звідти, зустрілась у рідних стінах з директором школи Мельник Тетяною Володимирівною, заступником з виховної роботи Кучів Світланою Володимирівною, своїми вчителями та їх майбутніми випускниками.


Учнів 9−11 класів вже не потрібно було так детально знайомити з діяльністю нашого вишу, оскільки в пам’яті й досі приїзд Ірини Михайлівни минулого року. Під час профорієнтаційної  бесіди Деркач І.М. розповідала про правила прийому на 2017 рік, олімпіаду для вступу в університет та переваги навчання в НУБіП. Слухачі вже знали про результати рейтингу «ТОП-200 Україна» − НУБіП у десятці кращих університетів країни.


Присутнім було презентовано детальну інформацію про факультет ветеринарної медицини, ознайомлено про зміни при вступі у цьому році. Хлопці більше цікавились про ветеринарне забезпечення військових сил, дівчата − новою спеціальністю «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Деркач І.М. розповідала про своїх студентів − колишніх випускників Дудчанського ЗО. Усі майбутні випускники вкотре переконались, що отримання диплому  НУБіП є успішним кар’єрним стартом у житті.
 

Деркач І.М.

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook