АННА НОВИЦЬКА – ПРИЗЕР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ У ГАЛУЗІ НАУК «ЗООТЕХНІЯ»

31 березня 2017 року

  30 березня 2017 року відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Зоотехнія» на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету.

  За словами голови галузевої конкурсної комісії, першого проректора Миколаївського НАУ професора Дмитра Бабенка на І тур конкурсу було подано 26 студентських наукових робіт з 12 університетів України. За результатами роботи галузевої конкурсної комісії було відібрано 7 кращих наукових робіт та виставлено конкурсні бали.

  Серед трьох поданих студентських наукових робіт від НУБіП України конкурсна комісія до участі у ІІ турі обрала роботу Анни Новицької, студентки 3 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів на тему «Морфологічні ознаки бджолиного обніжжя різних видів рослин» (науковий керівник – старший викладач кафедри конярства і бджільництва Леонора Адамчук). Студентка і керівник роботи були відряджені на підсумкову науково-практичну конференцію для захисту поданої роботи перед галузевою конкурсною комісією.

  Анна Новицька гідно представила роботу та альма-матер НУБіП України - на високому рівні доповіла про результати наукової роботи, змістовно відповідала на запитання у обговорені доповіді.

  Один із рецензентів роботи, професор, член-кореспондент НААН України М. Єфіменко  у своєму виступі наголосив, що робота виконана на рівні кандидатської дисертації і він приємно вражений, що це праця студентки 3 курсу. Він оголосив свою оцінку – 95 балів зі 100.

  У обговорені активно прийняли участь усі члени галузевої конкурсної комісії та представники різних ВНЗ. Так, професор Людмила Патрєва у своєму виступі про позитивну оцінку роботи Анни Тарасівни виокремила її науковість і значний обсяг проведеної роботи на високому європейському рівні.

  З рішенням про результати ІІ туру виступив професор Дмитро Бабенко, голова галузевої конкурсної комісії, який відзначив високий науковий рівень усіх представлених робіт, подякував за участь у конкурсі та передав слова подяки керівництву НУБіП України за високий рівень підготовки студентів.

  За результатами ІІ туру Анна Новицька була визнана переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі наук «Зоотехнія» та нагороджена дипломами ІІ ступеня від Міністерства освіти і науки України, Національної академії аграрних наук України та Академії наук вищої освіти України. Леонора Адамчук була відзначена подякою за керівництво підготовкою наукової роботи.

М. Повозніков,

завідувач кафедри конярства і бджільнтцтва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook