Викладачі кафедри фіскальної політики і страхування продовжують інформувати майбутніх випускників про НУБіП України!

22 березня 2017 року
Викладачі кафедри фіскальної політики і страхування продовжують інформувати майбутніх випускників про НУБіП України!
 

       Так 3 березня 2017 року кандидат, економічних наук, старший викладач кафедри фіскальної політики і страхування НУБіП України ФАЙЧУК Ольга Валеріївна з робочим візитом відвідала учнів випускних класів Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 9 з поглибленим вивченням іноземних мов.
       Проведенню зустрічі посприяли директор школи Усик Іван Васильович, та вчитель Бурлаченко Лада Миколаївна.
Ольга Файчук ознайомила потенційних абітурієнтів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформувала про спеціальності, які можна здобути на базі університету. Під час розмови було зроблено акцент на переваги навчання в НУБіП України, зокрема на економічному факультеті, де студенти здобувають не лише висококваліфіковану освіту Міжнародного рівня, але й всебічно розвиваються.
     Також Ольга Валеріївна детально розповіла можливості отримання подвійного диплому, працевлаштування випускників вишу, стипендіального фонду, умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках, студентського дозвілля, практичного стажування за кордоном. Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошках оголошень школи розміщено інформацію приймальної комісії НУБіП України. Крім того, вони заповнили анкети випускника.

Продовжуючи роботу по профорієнтації 06 березня 2017 року кандидат економічних наук, доцент кафедри фіскальної політики і страхування Анатолій Фурса зустрівся з учнями 11 «А» і «Б» класів спеціалізованої школи № 187 з поглибленим вивченням української та англійської мов Солом’янського району Києва.
 
Особлива увага звернута на вибір майбутньої спеціальності, на економічному факультеті, зокрема «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціалізації «Фінанси і кредит».
 

Заповнюємо анкети, готуємося до вступу в НУБіП України

Під час зустрічі учням були роздані інформаційні матеріали про університет, зокрема економічний факультет, а також проведено анкетування, результати якого дозволять визначити пріоритети майбутніх студентів.

 
Живе спілкування та щира зацікавленість учнів у виборі майбутньої професії, зокрема на економічному факультеті, дозволили зробити висновок: навіть ті діти, які вже визначилися з вибором майбутнього фаху, готові розглядати нові пропозиції.
Наступного тижня, а саме 10 березня 2017 року представники  кандидат економічних наук, доцент Лемішко Олена Олександрівна та кандидат економічних наук, старший викладач Файчук Ольга Валеріївна провели профорієнтаційну роботу серед учнів 10 та 11 класів Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №105 з поглибленим вивченням суспільно-гуманітарного-циклу у м. Києві.
Майбутні випускники отримали ґрунтовну інформацію про переваги навчання в НУБіП України, зокрема на економічному факультеті.
Викладачі дали відповіді на 3 найпоширеніші запитання серед учнів: де отримати найсучаснішу, висококваліфіковану вищу освіту Європейського зразка, де вони зможуть працювати після закінчення вишу та чи буде їхнє студентське життя цікавим та різнобарвним?
Учні зацікавились Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема можливістю отримати подвійний диплом, пройти закордонне стажування та навчатись в англомовних групах.
Також Файчук О.В. та Лемішко О.О. запросили учнів на день відкритих дверей в НУБіП України.
Проведенню зустрічі посприяли директор школи Клименко Надія Петрівна, завуч школи Коваленко Любов Петрівна та вчителі Каленіча Лілія Анатоліївна та студентка економічного факультету НУБіП України Каленіча Ольга Володимирівна.
Під час особистого спілкування адміністрація школи запропонували підписати договір про співпрацю та подальшого інформування учнів щодо переваг навчання в НУБіП України. 
 
Руслана Мамчур к. е. н.,  доцент кафедри фіскальної політики і страхування
 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook