Юридична клініка «Захист та справедливість» НУБіП України взяла участь у Національній олімпіаді з консультування клієнтів

19 березня 2017 року

З 03 по 05 березня 2017 року в м. Острог за підтримки Національного університету «Острозька академія» проходила Національна олімпіада юридичних клінік із консультування клієнтів - 2017.

У цьому грандіозному заході приймали участь 20 команд з юридичних клінік вищих навчальних закладів з усієї України. Не винятком стали студенти-консультанти Юридичної клініки «Захист та справедливість» НУБіП України Барановський Віктор та Саламаха Дмитро, які разом з керівником Кідаловим Сергієм Олександровичем взяли участь у цій Олімпіаді.
 
 
Національна олімпіада проходила у три етапи: чвертьфінальні, півфінальні раунди та фінал, де кожна команда показувала свої вміння юридичної роботи з клієнтом. До речі, півфінальні раунди проходили виключно англійською мовою. У той же час, після кожного раунду були організовані практичні майстер-класи для студентів-юристів. Зокрема, керівники ЮК займалися на тренінгах з інституційного розвитку юридичних клінік.
 
 
ЮК «Захист та справедливість» НУБіП України, за результатами змагання не потрапила до півфінального раунду Олімпіади, але гідно показала себе у чвертьфіналі. Водночас наша команда здобула вагомі знання та навички притаманні професійним, практикуючим юристам, позитивних вражень було отримано вдосталь.
 
 
Побувавши там, ми були вражені гостинністю та теплотою зустрічі організаторів даного заходу, познайомившись із новими компетентними людьми, провідними науковцями та фахівцями у сфері клінічного руху. Загалом, Національна Олімпіада справила на нас лише позитивне враження та викликала яскраві емоції. Тому дякуємо усім організаторам поїздки та сподіваємося, що ця Олімпіада дала нам можливість для подальшої реалізації нашого інтелектуального потенціалу.
 
Керівник ЮК
«Захист та справедливість», НУБіП України
Кідалов С.О.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook