Економічний факультет провів день відкритих дверей

13 березня 2017 року

 В продовження профорієнтаційної роботи представниками економічного факультету у відокремлених підрозділах НУБіП України (дивись тут: https://nubip.edu.ua/node/29715) декан Анатолій Діброва запросив майбутніх абітурієнтів в гості для особистого ознайомлення з економічним факультетом та університетом в цілому.
      Так 10 березня 2017 року до економічного факультету на чолі з викладачами завітали майбутні випускники ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж.

Анатолій Дмитрович зустріч розпочав із короткого ознайомлення з факультетом та його спеціальностями. «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути», тому День відкритих дверей мав надати якнайповнішу інформацію про економічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України – про професії, умови вступу, студентський побут та дозвілля, а також дав можливість кожному абітурієнту особисто відчути атмосферу, яка панує в нас, та на власні очі переконатись у правильності вибору навчального закладу та майбутнього роду занять.

Так, в 409 аудиторії 10 навчального корпусу відбувся діалог, були представлені завідувачі кафедр факультету, які коротко розповіли про свою діяльність та відповіли на запитання студентів.

 

 

 

Під час виступу завідувачів та представників кафедр присутні мали можливість ознайомитись з інформацією про спеціальності, терміни навчання, майбутні професії, можливість навчання за кордоном, а також про діючу раду роботодавців та можливість отримати гідне місце практики а згодом працевлаштування.

 

 

Також коротко про студентське життя та самодіяльність факультету розповіла Голова студорганізації факультету Катерина Дювенжи, а доповнила її виступ Ярослава Ахрамєєва.

 

Далі майбутніх випускників коледжу було проведено коротку екскурсію навчальними аудиторіями і лабораторіями. Особливо їх зацікавили навчальна лабораторія кафедри Біржової діяльності і торгівлі а також навчальний клас кафедри обліку і оподаткування««1С: Бухгалтерія».

Деканат економічного факультету висловлює щиру подяку директору ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» Володимиру Іллічу Альохіну за організацію транспортного забезпечення студентів.

В продовження профорієнтації 11 березня 2017 року до економічного факультету завітали майбутні випускники «Іллінецького Державного Аграрного Коледжу» Хоміцька Богдана та Баліцька Дарина.

Про університет в цілому та економічний факультет зокрема розповіли заступники декана Анатолій Шиш та Віталій Нагорний. 
Анатолій Миколайович провів екскурсію економічним факультетом та детально розповів про навчання та всі можливості які надає студенту університет. А Віталій Нагорний ознайомив з територією університету, майбутні абітурієнти завітали до приймальної комісії, а також відвідали територію студмістечка. 

Майбутні абітурієнти були дуже задоволені проведеною екскурсією та отриманою інформацією. Чекаємо на дівчат в липні місяці в термін роботи приймальної комісії. 

 

Валентина Щербата

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook