Відбулося засідання вченої ради факультету

21 лютого 2017, 13:00
аудиторія № 311 навчальний корпус № 10

           21 лютого на факультеті відбулося чергове засідання вченої ради. Першим питанням порядку денного була доповідь старшого викладача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Дмитра Кирилюка про результати стажування в Університеті Міссурі Сполучених Штатів Америки. У своєму виступі він акцентував увагу на особливостях системи освіти в США та можливих напрямах співпраці.

Наступним виступив декан факультету Анатолій Остапчук з доповіддю про результати нарахування стипендії студентам ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» за перший семестр 2016-2017 навчального року. Під час виступу декан акцентував увагу на рейтингових показниках успішності студентів за  результатами зимової екзаменаційної сесії. Він наголосив, що цього семестру академічний рейтинг складений на основі успішності з кожної навчальної дисципліни. Окрім того, Анатолій Дмитрович доповів присутнім про стан заборгованостей за минулу сесію та терміни їх ліквідації.

Відповідальна за міжнародну діяльність на факультеті Олена Ковтун доповідала про перспективи участі кафедр факультету в програмах мобільності ERASMUS+. Вона зазначила, що основними видами діяльності за даним напрямом є розроблення інноваційних методів викладання та удосконалення навичок і компетентностей у викладацького складу з метою підвищення актуальності навчальних програм.

Директор НДІ економіки і менеджменту Микола Талавиря проінформував членів вченої ради про організацію наукової діяльності на факультеті в другому семестрі 2016-2017 навчального року, зокрема: набір на навчання в аспірантуру, наповнення бази Google Scholar, публікації результатів наукових досліджень та заплановані наукові заходи.

          У різному Голова вченої ради Анатолій Остапчук акцентував увагу на посиленні профоорієнтаційних заходів серед школярів і студентів коледжів випускних курсів та дотриманні вимог положень, що регламентують організацію навчального процесу в НУБіП України.

 

Секретар вченої ради Л. Карпенко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook