Майбутні менеджери відвідали виставки «Фрукти. Овочі. Логістика 2017», «Зернові технології 2017» та «Agro Animal Show 2017»

16 лютого 2017, 10:00
ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

    16 лютого 2017 року декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, доценти Олена Ковтун та Альона Гребеннікова разом зі студентами 3-го курсу напряму «Менеджмент» відвідали міжнародні виставки «Фрукти. Овочі. Логістика 2017», «Зернові технології 2017» та «Agro Animal Show 2017», що проходили на території ВЦ «КиївЕкспоПлаза».

      На виставці було представлено понад 500 експонатів з 23 країн світу. Студенти ознайомилися з досягненнями аграрного сектору, поспілкувалися з провідними спеціалістами аграрних компаній України та відвідали III Британсько-український агробізнес-форум «Агробізнес майбутнього: інвестиції в рентабельність».

     17 лютого студенти факультету аграрного менеджменту прийняли участь у роботі Дня молодого спеціаліста «Твій професійний старт». На секції «Школа працевлаштування» студенти слухали виступи  фахівців по підбору персоналу передових агрогосподарств, прийняли участь у практичних ворк-шопах від HR-коучів провідного рекрутиногового порталу «Robota.ua» та подискутували щодо трендів  ІТ-спеціальностей в аграрному секторі.

    Відвідування виставки вже можна назвати традицією. Щороку студенти факультету аграрного менеджменту мають можливість познайомитися з новинками аграрного сектору, поспілкуватися з потенційними роботодавцями, дізнатися про тенденції на ринку праці в сільському господарстві України та за кордоном. Це дає можливість майбутнім спеціалістам зрозуміти на що робити акцент в процесі навчання, які компетенції їм необхідні, щоб бути конкурентоспроможними.

А. Гребеннікова,
доцент кафедри економіки праці
 та соціального розвитку

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook