Продовжуємо профорієнтацію: економічний факультет

21 лютого 2017 року

     17 лютого 2017 року декан економічного факультету Анатолій Діброва та викладачі Михайло Гузь, Анатолій Шиш провели профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класів середніх шкіл № 1-3 м. Яготин Київської області.

 

 

 

     Під час зустрічі майбутні випускники переглянули інформаційний ролик про університет, презентацію та поспілкувалися з нашими колегами. Мова йшла про переваги навчання в університеті з-понад сторічною історією та величезним науковим потенціалом, сучасну матеріально-технічну базу факультету, а також участь і роль молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах.

     Учні трьох шкіл м. Яготин, окрім детальної інформації щодо особливостей вступної компанії, отримали буклети та календарі. На основі проведеного анкетування було зібрано та систематизовано дані по 85 випускниках, частина з яких планує продовжити навчання за економічними спеціальностями.

     Окремо були проведені зустрічі з директорами шкіл, які зазначили на ефективності живого спілкування випускників шкіл з представниками вишів та виявили зацікавленість у подальшій співпраці.

В. Нагорний,
заступник декана економічного факультету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook