Новий партнер кафедри обліку та оподаткування входить до рейтингу кращих компаній у цій сфері

3 лютого 2017 року

     Колектив кафедри обліку та оподаткування, розширюючи партнерство з бізнесом, організував круглий стіл з представниками компанії EBS – провідної консалтингової компанії, яка працює в Україні майже 20 років. Зараз EBS входить до рейтингу кращих компаній у сфері аудиту і бухгалтерського обліку.

     
 

     Менеджер з персоналу Анастасія Заноза розповіла викладачам і аспірантам про компанію, її можливості та перспективи співпраці з НУБіП, зокрема з кафедрою обліку та оподаткування. Серед останніх – можливість проходження студентами стажування і практик з подальшим працевлаштуванням. Адже випускники нашого університету вже працюють в штаті EBS і дуже гарно себе зарекомендували. У планах також проходження виробничого стажування у компанії викладачами кафедри, що сприятиме покращенню якості надання освітніх послуг.

     

     Спілкування за круглим столом з Анастасією Занозою виявилося настільки цікавим та інформативним, що найближчим часом організуємо таку зустріч для студентів бакалаврату і магістратури спеціальності «Облік і оподаткування».

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook