Профорієнтація: науковці кафедри екобіотехнології та біорізноманіття готують школярів до I етапу конкурсних робіт Малої академії наук

8 січня 2017 року

     У сучасному світі біотехнологія є однією з провідних індустрій і, зважаючи на важливість підготовки майбутніх абітурієнтів, викладачі кафедри екобіотехнології та біорізноманіття зустрілися з учнями випускних класів гімназії № 153 ім. О.С.Пушкіна. Школярам розповіли про напрямки підготовки, особливості вступу та переваги навчання у НУБіП.

    У навчально-науковій лабораторії фітовірусології та біотехнології, навчальних лабораторіях біотехнології рослин та промислової біотехнології, майбутні абітурієнти ознайомились з методами введення в культуру in vitro, мікроклонального розмноження, одержання калюсних культур, регенерації і адаптації in vivo рослин та сучасними технологічними генно-інженерними підходами.

 

     Зацікавившись побаченим, учениці 10 класу почали активну підготовку до I етапу конкурсних робіт Малої академії наук. Їх науковими керівника стали доценти Артур Ліханов, Юлія Коломієць, Віра Бородай, асистент Олександр Субін та аспірант О. Олійник.

Микола Патика,
завідувач кафедри
екобіотехнології та біорізноманіття
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook