Першокурсниці Дубик Ірина, Бобошко Ірина та Сардаєва Софія – призери ІІІ етапу ХVІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика

25 грудня 2016 року
НУБіП України

      11 листопада 2016 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбувся І етап ХVІІ міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. У конкурсному змаганні взяли участь 200 студентів, які навчаються на різних факультетах НУБіП України. Для проведення І етапу конкурсу було створено оргкомітет і обрано журі, до складу якого ввійшли викладачі кафедри української та класичних мов. Завдання складалися з кількох блоків і містили питання з орфографії, граматики, синтаксису, морфології та стилістики сучасної української літературної мови. Комісія визначила кращих студентів, які взяли участь у ІІІ етапі конкурсу, що відбувся на базі Київського університету імені Бориса Грінченка.

      Призерами ІІІ етапу конкурсу (ІІІ місце) стали такі студенти НУБіП України: першокурсниця гуманітарно-педагогічного факультету Дубик Ірина, першокурсниця економічного факультету Бобошко Ірина та першокурсниця факультету ветеринарної медицини Сардаєва Софія.

Людмила Дядечко,

старший викладач кафедри української та класичних мов

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook