Успішно пройшла звітна компанія за результатами науково-дослідної роботи факультету землевпорядкування

22 грудня 2016 року

Відповідно до наказу № 1053 від 1.11.2016 р. «Про підготовку звітів про науково-дослідну роботу за 2016р.», 21 грудня 2016 р. на факультеті землевпорядкування відбулося заслуховування проміжних та заключних звітів про науково-дослідну роботу за 2016 рік. Так, прозвучали доповіді по проміжним звітам з фундаментальних тем №110/57-ф “Наукові засади вирішення проблем землеустрою сільських територій на основі геоінформаційно-картографічного моделювання параметрів землекористування” та №110/69-ф “Концепція електронного геоекологічного атласу річково-басейної системи як інструменту моніторингу та управління природокористуванням за басейним принципом”, а також заключний звіт по прикладній темі №110/491-пр “Атласне електронне великомасштабне картографування земельних ресурсів науково-дослідних господарств для потреб оптимізації їх використання і підвищення ефективності господарювання”.


За звітний період підготовано до друку та опубліковано 4 монографії, велика кількість статей у фахових виданнях та іноземних виданнях, які входять до наукометричних баз даних.
 
Наукові розробки вчених факультету за завершеною у 2016 р. темою впроваджені у виробничу практику та навчальний процес університету.
За результатами обговорення звітів науково-дослідних робіт за поточний рік підтверджено їх інноваційну актуальність та відповідність пріоритетним напрямам розвитку науки і техніки України.

 

В'ячеслав Богданець, доцент кафедри геодезії та картографії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook