Розпочалися захисти магістерських робіт студентів факультету аграрного менеджменту

13 грудня 2016 року

   13 грудня 2016 року, відповідно до графіку навчального процесу, розпочали роботу екзаменаційні комісії по захисту магістерських робіт студентів факультету аграрного менеджменту. До роботи приступили 3 комісії зі спеціальностей «Маркетинг» (голова комісії – проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор Сергій Миколайович Кваша), «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» (голова комісії – завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор Ярослава Степанівна Ларіна), «Менеджмент організацій і адміністрування» (голова комісії – професор кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, д.е.н., професор Георгій Михайлович Чорний).

    Роботу комісій з вітальним словом відкрив декан Анатолій Остапчук, побажавши студентам успіхів та гарних захистів, а комісіям – плідної роботи.

      Загалом захист магістерських робіт відбувся в цікавій дискусійній формі, було обговорено актуальні питання в сфері маркетингу та менеджменту, відповідно до проведених магістрантами досліджень. В обговоренні представлених на захисті результатів магістерських досліджень взяли участь всі присутні.

    

        За результатами першого дня комісії підсумували, що представлені на захист роботи виконані на досить високому науковому рівні, мають певну науково-практичну цінність та значимість, окремі роботи містять елементи наукової новизни. Магістранти впевнено відповідали на поставлені комісіями запитання та довели ефективність своїх гіпотез, висновків та результатів досліджень.
          Загалом у перший день захищено 37 магістерських робіт.
          Комісії продовжують свою роботу.

Людмила Денисенко,

заступник декана факультету аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook