Лекція представників компанії Precision Planting для майбутніх інженерів механіко-технологічного факультету

6 грудня 2016 року

     Високі і якісні урожаї сільськогосподарських культур потребують свідомого підходу до застосування сучасних посівних машин у землеробстві. Саме з цього приводу 17 листопада 2016 року, у рамках лекційного заняття, зі студентами 3-го та 4-го курсів механіко-технологічного факультету зустрілися працівники американської компанії Precision Planting: Jim Bueling (власник компанії Bueling Inc), Samuel Smith, Joshua Stoller (International Sales Managerat Precision Planting) та Володимир Іщук (директор ТОВ «Хавестер»).

,

     Лекційне заняття проводилося на англійській мові. Joshua Stoller ознайомив із досягненнями компанії Precision Planting у розробці обладнання для сівби просапних культур та картографування врожайності під час збирання. Лектор наголосив на необхідності контролю, через робочі органи машини, якості заробки насіння у ґрунт. Від рівномірності положення насінин рослини у борозді залежить швидкість проростання культури по периметру всього поля, а отже і стабільність високого урожаю.

     Варто зауважити, що студенти із цікавістю слухали доповідача про сучасні світові досягнення у вирощуванні сільськогосподарських культур та економію коштів у агроінженерії.

     Володимир Іщук підсумував виступ закордонних колег, та наголосив студентам на необхідності оволодіння новими знаннями та вміннями, тому що саме це є вирішальним для подальшого становлення молодого спеціаліста.

Сівак Ігор,
заступник декана
механіко-технологічного факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook