«Золотий» листопад збірної університету зі спортивної аеробіки

29 листопада 2016 року

     Листопад у збірної університету зі спортивної аеробіки (керівник – старший викладач кафедри фізичного виховання Наталія Крупко) виявився багатим на події і враження.

     13 листопада 2016 року ми виступили на 24-му фестивалі з танцювальної аеробіки «Одесский бархатный сезон», і не просто виступили – стали лауреатами I ступеню у номінації «Найкраща танцювальна композиція», а також увійшли до трійки команд, яких запросилидо Грузії для участі у фестивалі «Wonderland».

     Фестиваль проходив на сцені Одеського театру музичної комедії імені М. Водяного та зібрав учасниць 38 танцювальних колективів з усієї України. Дотрималися цього року і ще однієї традиції «Одесского бархатного сезона» – відбувся конкурс «Міс-Аеробіка-2016». І наша збірниця – студентка факультету ветеринарної медицини Анастасія Атаманчук – виборола на ньому корону віце-міс.

     А вже 19 листопада 2016 року ми взяли участь у відкритому кубку ФСТ «Україна» зі спортивної аеробіки у Києві. І тут перемогли в обох номінаціях, де виступали, – базова вправа і довільна вправа.

     Думаю, слід назвати всіх наших дівчат, які гідно представили рідний університет. Отже, капітан збірної Анна Матвійчук (факультет аграрного менеджменту), Анна Гавриленко (факультет інформаційних технологій), Марина Михальчук (факультет ветеринарної медицини), Анастасія Клюй (економічний факультет), Марія Лінник (ННІ лісового і садово-паркового господарства), Ольга Гусєва (економічний факультет), вище вже згадана Анастасія Атаманчук та авторка цих рядків.

Мартинова Марія,
студентка факультету
тваринництва та водних біоресурсів 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook