Пізнавальна екскурсія в музеї анатомії

29 листопада 2016 року
Музей НУБіП України

Пізнавальна екскурсія в музеї анатомії

28 грудня студенти III курсу 3 групи агробіологічного факультету з приємністю відвідали музей анатоміїпри кафедрі анатомії тварин ім. академіка В. КасьяненкаНУБіП України. Доцент кафедри Стегній Микола Михайловичупроінформував про історію створення музею, основоположників та науковців сьогодення, які продовжують плекати його надбання. Цікавою була інформація щодо відтворення герба кафедри із скелетів тварин.

З величезним інтересом студенти ознайомились в музеї з унікальними експонатами. В ньому зібрана чудова колекція скелетів тварин, птахів і плазунів. Вразили всі експонати, які дуже гарно зроблені та представлені.

Студенти змогли побачити велику кількість видів тварин різного розміру, їхню анатомію. Водночас вони відвідали лабораторне заняття з анатомії, де студенти-ветеринари проводили розтин тварин. І незабутні враження залишили витвори студентів ветеринарного факультету на стінах біля музею та аудиторій кафедри. Є чому повчитись і перейняти досвід!

Ми вдячні завідувачу кафедри анатомії тварин ім. академіка В. Касьяненка, д.в.н., професору Мельнику Олегу Петровичу за сприяння відвідування музею та цікаву змістовну екскурсію к.в.н., доценту цієї ж кафедри Стегнею Миколі Михайловичу! Відчувається високий професіоналізм та відданість своїй справі.Бажаємо успіхів, подальшого розвитку та нових звершень.

Сподіваємось і на подальшу плідну співпрацю!

 

Куратор III курсу 3 групи

агробіологічного факультету,

доцент кафедри овочівництва

Бобось І.М.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook