ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У КОЛЕДЖІ ІМЕНІ АНТОНА МАКАРЕНКА

27 листопада 2016 року
01135 м.Київ, вул.В.Чорновола, 24

Профорієнтаційна робота - це безперервний процес і запорука успішного майбутнього навчального закладу. Саме такої позиції дотримується факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК на чолі з деканом Ларисою Баль-Прилипко.

Тому викладачами факультету постійно здійснюються виїзди в школи, ліцеї, технікуми та коледжі для ознайомлення з нашим університетом та запрошенням вступати до нього.

24 листопада 2016 року до Київського професійно-педагогічного коледжу імені Макаренка завітала доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марія Жеплінська, яка провела профорієнтаційну роботу щодо вступу абітурієнтів за скороченою програмою навчання на базі освітньо-кваліфікаційного рівня "Молодший спеціаліст" до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Зокрема акценти були поставлені на відмінну якість освіти в нашому університеті завдяки викладанню дисциплін професіоналами своєї справи - поважними професорами та доцентами, які вкладають частину своєї душі на заняттях. Майбутні випускники коледжу отримали вичерпну інформацію про правила прийому в університет.

Викладач розповіла студентам коледжу не тільки про проведення навчального процесу в стінах Alma-mater, але й про культурно-масове і спортивне життя студентів НУБіП України, можливість проживання в гуртожитках, користування багатим бібліотечним фондом університету тощо.

Мало того, студенти самі мали змогу ввійти на сайт університету і на власні очі переконатися, що наш вуз - один з найкращих не тільки в Києві, але й Україні.

Тож Національний університет біоресурсів і природокористування України і, зокрема, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК радо і з обіймами завжди зустрічає нових студентів і надає їм всіляку підтримку.

Юрій Сухенко

завідувач кафедри процесів і

обладнання переробки продукції АПК

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook