Студентка ННІ лісового і садово-паркового господарства Вікторія Ясиневич: вважаю, що кожен студент повинен стати часточкою університету

28 листопада 2016 року

     Сьогодні нашою співрозмовницею стала студентка першого курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства Вікторія Ясиневич. Вона – творча особистість і понад усе любить малювати, що дуже важливо для майбутньої професії – ландшафтний дизайн. Тож пропонуємо вашій увазі її історію.

– Як стала першокурсницею НУБіП?
– Вибір – виключно мій. Спочатку обрала місто, в якому навчатимусь. У мене в Києві є родичі, тому виш шукала у столиці. В інтернеті побачила НУБіП, деталі дізнавалася вже через сайт. Сподобалося те, що тут можливий закордонний обмін студентами. Власне це і стало вирішальним, коли ставила перший пріоритет. Я – людина творча і обожнюю малювати, а тут спеціальність відповідно до моїх здібностей. Сміливо можу сказати, що не жалкую.

– Чим іще цікавишся, окрім навчання?
– Мої уподобання дуже різні: займаюся дизайном одягу, люблю співати, а також разом іншими волонтерами проводжу соціологічні опитування.

– Як тобі навчання в університеті? Вже звикла до нових умов?
– Звичайно тут набагато складніше, ніж у школі. Найбільш до вподоби нарисна геометрія, хоча й не можу сказати, що виконую всі завдання ідеально. На мою думку, все залежить від того, розуміє студент предмет чи ні. Якщо так, то й подобається.

– Що тобі запам’яталося найбільше?
– Незабутні моменти Студреспубліки. Взагалі я вважаю, що кожен студент повинен бути активним, брати участь у житті університету і стати його часточкою. Мені незрозуміла пасивність наших окремих студентів. І з цим однозначно треба боротися: закликати, запрошувати, заохочувати.

– Ким хочеш стати?
– Відомим дизайнером. Хотілося б поїхати за кордон, щоби здобути досвід за фахом. Чула від старших курсів, що у нас такі програми є. Мрію потрапити до Франції. Власне тепер з нуля вивчаю французьку. А взагалі хочеться віднайти своє місце у спеціальності і в житті.

Розмовляла Ольга Наконечна 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook