На нараді керівників відокремлених підрозділів обговорено шляхи поліпшення навчального процесу

23 листопада 2016 року

     23 листопада відбулася нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, наголосив на викликах сьогодення, пов’язаних з проведенням вступної кампанії 2017 року, формуванням державного замовлення, анонсував проведення 1 грудня 2016 року на базі НУБіП України наради за участю ректорів університетів та директорів коледжів аграрного спрямування, під час якої будуть підніматись і вищезазначені питання. Також акцентував увагу на питаннях енергозбереження. 

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко поінформувала учасників наради про нові вимоги щодо поліпшення якості навчального процесу в НУБіП України. Зокрема, звернула увагу присутніх на нові документи, розроблені в Університеті – Положення про підвищення кваліфікації науково – педагогічних працівників, Положення про випускну бакалаврську роботу.

     Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька зосередила увагу директорів на необхідності чіткого дотримання своєчасності розрахунків та на деяких інших питаннях фінансової діяльності відокремлених підрозділів.

     Відповідальний секретар приймальної комісії університету Віктор Шевчук ознайомив учасників наради з особливостями підготовки до вступної кампанії 2017 року.

     Начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько ознайомив директорів з графіком проведення атестації керівних і педагогічних працівників ВП НУБіП України у 2017 році.

     

     Директори ВП НУБіП України прозвітували, щодо можливості запровадження елементів дистанційного навчання в ІІ семестрі 2016-2017 навчального року.


     Директор Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової Ольга Гордієнко проінформувала про виконання заходів щодо відзначення 125-річчя створення коледжу та запросила присутніх на святкування цього ювілею 2 грудня 2016 року.

Тарас Малаховський 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook