Вчені-лісівники Петро Лакида та Анатолій Швиденко здобули перемогу у конкурсі наукових проектів українсько-австрійського науково-технічного співробітництва

21 листопада 2016 року

    За інформацією Міністерства освіти і науки України (http://mon.gov.ua/usi-novivni/povidomlennya/2016/11/14/vidbulosya-some-zasidannya-ukrayinsko/) 11 листопада 2016 року в м. Відень у Федеральному Міністерстві європейських, інтеграційних і міжнародних справ Республіки Австрія відбулося Сьоме засідання українсько-австрійської Змішаної Комісії з питань науково-технічного співробітництва.

     Українську делегацію очолив заступник Міністра освіти і науки України М. В. Стріха, австрійську – Евелін фон Бюлов, заступник директора департаменту Федерального Міністерства з європейських, інтеграційних та закордонних справ Республіки Австрія.

     У ході засідання було розглянуто та затверджено Робочу програму з науково-технічного співробітництва на період 2017–2018 роки, яка містить положення щодо пріоритетних напрямів співробітництва, а також адміністративні та фінансові умови здійснення обміну вченими.

     За результатами засідання Сторонами підписано Протокол та затверджено перелік з 11 науково-дослідних проектів для проведення спільних досліджень та здійснення фінансування у 2017–2018 роках.

     Один із затверджених проектів – спільна українсько-австрійська науково-дослідна робота «Оцінка вуглецевого циклу лісів на основі сучасних системних підходів», керівниками якої є професор Петро Лакида (НУБіП України) та Анатолій Швиденко (International Institute for Applied Systems Analysis, Austria, Laxenburg).

     Із зазначеним переліком можна ознайомитись тут.


Андрій Білоус,
директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook