Агробіологи відзначили Міжнародний день студента

19 листопада 2016 року

     

     Святкування Дня студента на агробіологічному факультеті розпочалося з вітального слова декана Віктора Забалуєва, який відзначив, що сьогодні студентство, як талановита, інтелектуально обдарована частина молоді, є найціннішим ресурсом нашої держави. Адже саме їм належить майбутнє.

     Агробіологічний факультет пишається своїми кращими студентами, які поєднують успішне навчання з науковими дослідженнями, активно займаються громадською і культурно-масовою роботою, приймають активну участь у спортивному житті факультету й університету. Це відмінники навчання – переможці і призери Всеукраїнських олімпіад: зі спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство» – Крохіна Олександра, Гаврилюк Наталія, Образцова Анна, зі спеціальності «Агрономія» – Федів Роман, з дисципліни «Грунтознавство» – Дерев’янко Олександр. Призером Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих наук став магістрант Предченко Євгеній
     Достойно представляють факультет на спортивних змаганнях різних рівнів призери чемпіонатів України майстер спорту Сятиня Михайло та кандидат у майстри спорту Петрович Тетяна.  

     У загальноуніверситетській студентській спартакіаді наші спортивні команди за підсумками минулого навчального року впевнено й з великим відривом здобули загальне перше. У цьому велика заслуга як відповідального від студентської організації (Ковальковський Дмитро), так і членів усіх спортивних команд, серед яких слід відзначити Гордієнка Івана, Ковальського Олексія, Бученко Романа, Саваренюка Івана, Сорокіна Олексія, Бабенко Наталії, Лисяка Максим, Джеймса Брауна та багатьох інших.

     Привітання з нагоди свята й грамоти за активну участь у громадському житті факультету отримали Черешнюк Іван (президент студентської республіки НУБіП України), Ковальковський Дмитро, Гладка Марина, Комар Людмила. І артистичними талантами багатий наш студентський колектив. Велика вдячність організаторам культурно-масових заходів (Гладка Марина, Комар Людмила), які протягом всього навчального року проводили вечори дозвілля, посвяту у студенти, концертний супровід вручення дипломів випускникам, творчі конкурси, брейн-ринг і інші інтелектуальні ігри.

      

     

 

     У цей святковий вечір присутніх радували піснями студенти-агрономи Сенчило Анна, Шевченко Ольга, Остапенко Євген, Кулик Карина, Гладка Марина, Остап Жигало. Запальні народні танці подарували Комар Людмила, Черненко Ярослав, Сидоренко Анастасія, Слєпов Владислав, Висоцька Анастасія. Прозвучали вірші у виконанні Панченко Любові. Повеселили присутніх дотепними жартами й КВНщики Лобанцов Юрій та Найденко Сергій.

     

     Цікавим і непередбачуваним був конкурс трьох команд, очолити які студенти запропонували науково-педагогічним працівникам факультету доцентам Савченко Д.С., Цисю О.М. та Ярош А.В. 

 

     Команди змагались у виконанні дотепних і кмітливих конкурсних завдань. А перемога дісталась команді №1 у складі: Савченко Д.С. (капітан), Голубєва Альона, Балбазан Поліна та Раков Андрій.  

     Усі учасники команд не залишились без їстівних агрономічних призів, які було вирощено в агропідприємстві «Колос» на Київщині й люб’язно надано головою ради роботодавців агробіологічного факультету Л.В. Центило.

В. Насіковський,
заступник декана з виховної роботи
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook