Тільки найсильніші: завершились змагання з десятиборства серед студентів

15 листопада 2016 року

     9-11 листопада 2016 року в університеті пройшли змагання з десятиборства. Спортивне свято на кубок проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності було приурочене до Дня студента та зібрало команди всіх факультетів та ННІ.

     Перший день змагань розпочався з волейболу (подача м’яча), далі були стрибки через скакалку і з місця в довжину, баскетбол (кидки у кільце), міні-футбол (удари по воротах), а завершував його човниковий біг. На другий день студенти змагались у точності гри в дартс та показували свої навички в шахах. Завершились же триденні змагання спортивним орієнтуванням (лабіринт) та тенісом настільним.

     

     

     

     

     

     

     У результаті трійка лідерів виглядає так: 1-ше місце виборола команда ННІ лісового і садово-паркового господарства, 2-ге посіли агробіологи, а 3-тє менеджери.

     Призери й переможці отримали з рук проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка та проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші медалі, солодкі призи та кубки.

     Окрему велику подяку за організацію змагань хочеться висловити колективу кафедри фізичного виховання.

     Більше фото на https://vk.com/album-65386305_237678667. А всі розгорнуті результати змагань –за посиланням https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/zp_2016_11_11.pdf.

Микола Любінський,
начальник відділу
виховної роботи та студентських справ 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook