Осінній вернісаж: студенти НУБІП України у Будинку художника

28 жовтня 2016 року

Київська осінь багата на мистецькі події. Однією із найяскравіших стала Всеукраїнська художня виставка, присвячена ДНЮ ХУДОЖНИКА, яка експонувалася у виставкових залах Будинку Художника, що на Львівській площі.

Студенти-першокурсники гуманітарно-педагогічного та факультету ветеринарної медицини відгукнулися на мій заклик відвідати цю чудову виставку. І дуже приємно, що вони не залишилися розчарованими. Виставка усім дуже сподобалася, і про це свідчать їхні враження.

Ось, наприклад, що написала Буско Расіна – студентка 1 к. ск.т.н. 10 гр. факультету ветеринарної медицини.

 

Своїми відгуками також поділилися Шадура Дар’я (ВЕМ 1 к. 5 гр.), Сторожук Інна (ВЕМ 1 к. 6 гр.), Буско Расіна, Семенович Наталія, Сова Марія, Суслік Вікторія, Яцута Ганна (ВЕМ 1 к. ск.т.н. 10 гр.) ВЕМ 1 к. 5 гр. ВЕМ 1 к. 5 гр.; Бондаренко Владислав, Ширяєва Марина (СР 1 курс, 1 гр.), Тягун Іван (СР 1 курс, 2 гр.).

Пропонуємо ще два відгуки студенток 1 курсу гуманітарно-педагогічного ф-ту.

Побувавши на виставці та побачивши всі картини, я була дуже вражена світобаченням художників, адже в кожній картині передається щось неймовірне, фантастичне, своє.
Мене дуже вразила картина "Небо над степом" автора Вербич О.В. Здавалося б, нічим не примітна картина, але я побачила в ній неймовірно красиві степи України та безмежне небо.
Дуже чітко автор Павлусенко Н.М. зобразила гетьмана Северина Наливайка. Чітко простежуються риси обличчя гетьмана, і наче якась тривога в очах.
Картина з зображенням міста в сірих тонах, змусила задуматися в швидкоплинності часу і як швидко все змінюється в нашому житті. Поряд з цією картиною ми бачимо різнобарвну картину "Люди" автора Іващенка Р.М., ця картина повністю відрізняється від попередньої своїми барвами і ми наче занурюємося в той світ, до тих людей на картині, де вирує життя.
Ще однією картиною, яка мене вразила, є дівчина в українському вбранні, ми чітко бачимо, що ця дівчина з західної України, одяг говорить сам за себе.
Отже, побувавши на виставці, я зрозуміла, що це ніяк не марносправне заняття, а навпаки, мені дуже сподобалося, і я впевнена, що я обов′язково відвідаю ще не одну таку виставку. Я написала саме про ці картини, бо вони найбільше мені сподобалися.
Заболотня Карина (СР 1 курс, 1 гр.)

Учора я відвідала Всеукраїнську виставку до дня художника. Виставка виявилась дуже цікавою, я дізналась про багатьох талановитих художників. Окремо я б хотіла відзначити декілька картин, які вразили мене найбільше.
Коли я побачила картину художника Ковтонюка І. А , мені одразу промайнули в голові строки: "Який я в біса декадент? Я син народа, що до гори йде.". Не можна було помилитися, художник так точно передав риси відомого українського поета Івана Франка. Ця картина так і називається – "Іван Франко - каменяр".
Також мене захопила картина Ковтуна В. І. "Святогірська осінь", виконана олією на полотні. Вона вразила мене грою найяскравіших барв осені, таких різких і таких теплих водночас.
Звичайно, я не можу оминути увагою такі надзвичайні картини як "Жінка з віялом" Голембовської, "Гетьман Северин Наливайко" Павлусенко та "Люди" Іващенко.
Ця виставка була неймовірно цікавою. Добре те, що в країні існую багато таких талановитих та різних за своїм стилем художників. Сподіваюсь, вони і надалі будуть відкривати нам нові грані мистецтва.
Щиголь Анастасія (СР 1 курс, 1 гр.)

Фото студентів та Я. Пузиренко

Доцент кафедри культурології
Ярина Пузиренко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook