Кафедра фізичного виховання запрошує всіх бажаючих на серію майстер-класів

28 жовтня 2016 року

     Кафедра фізичного виховання анонсує проведення майстер-класів з різних видів спорту. 

     Вже 29 жовтня буде проведена перша їх серія з волейболу, міні-футболу та спортивного орієнтування. Міні-футбольний майстер-клас проведе майстер спорту міжнародного класу, тренер збірної України з пляжного футболу, завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко разом із гравцями збірної університету. Початок о 09:00 в ігровій залі корпусу №9.

       

     Майстер-клас з волейболу цього ж дня, але об 11:00 в ігровій залі корпусу №9 проведуть кандидати в майстри спорту та тренери збірної університету Дмитро Магльований і Андрій Паткевич із гравцями збірної з волейболу.

     Тоді ж у навчальному корпусі №9 стартує майстер-клас зі спортивного орієнтування. Його проведе викладач кафедри фізичного виховання, заслужений тренер України – В’ячеслав Пархоменко та члени Київської федерації спортивного орієнтування. Його учасники навчаться орієнтуватися на місцевості, за допомогою карти і компасу пройдуть дистанцію в Голосіївському лісі. Також буде встановлено лабіринт для спортивного орієнтування, де можна позмагатися з друзями в кмітливості та швидкості прийняття рішень.  

     Запрошуємо всіх охочих провести цікаво та активно свій час. Не пропустіть свій шанс оздоровитися, удосконалитись або й узагалі відкрити для себе новий вид спорту. Можливо саме наші майстер-класи дадуть старт вашому активному спортивному життю. Приходьте і не пошкодуєте!

 

Дмитро Магльований,
асистент кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook