Наукова осінь студентів-фінансистів

27 жовтня 2016 року

 Наукова осінь студентів-фінансистів

З початком начального року студенти університету активно увійшли у навчальний та науковий процес. Окрім навчання студенти приймають участь і у заходах поза університетом. Фінансисти 5 курсу спеціалізації «Фінансова аналітика у сфері бізнесу» відвідали конференцію IBM Solutions Connect 2016 та дізналися як когнітивні технології допоможуть у розвитку бізнесу, щоб збільшити прибуток компанії, дозволять бути на крок попереду своїх конкурентів, розвивати нові напрямки бізнесу, керувати великими даними та захистися від кіберзагроз.

   


На сьогодні важливим також є володіння інформацією щодо інноваційних аналітичних засобів, що впроваджуються у виробничі процеси підприємства, які впливають на бізнес-модель та дозволяють ефективно управляти фінансовими ресурсами. Магістри-фінансисти також відвідали виставку електроніки СЕЕ 2016 р. де ознайомились із новинками робототехніки та аналітичними програмами, що використовуються на виробництвах та при наданні послуг.Студенти 4 курсу прослухали лекцію на тему «Державний борг України: проблеми та рішення» організовану Освітньою асамблеєю. Фінансисти дізналися про розмір та похідні державного боргу України, про проблеми та шляхи виплати державного боргу, про заходи з вирішення нагальних боргових питань.

Також кафедрою фінансів для студентів-фінансистів організовано виїзну лекцію до Музею сиру, що організована фермерським господарством «Доообра ферма».

   

Саме це господарство ініціювало створення подібного об’єкту для популяризації фермерських продуктів та підтримки внутрішніх виробників аграрної продукції. Студенти дізналися про внутрішній ринок сирної та молочної продукції МСП, розвиток та тенденції «сирної» галузі в Україні, проблеми та перспективи співпраці та кооперації фермерів в межах виробництва та реалізації продукції. На завершення господарі провели для усіх дегустацію українських сирів та іншої продукції.

 

 

 

Викладач кафедри фінансів
Негода Ю.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook