ОРГАНІЗАЦІЯ ФАКУЛЬТЕТОМ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧННОЇ КОНФЕРЕНЦІЯЇ «Поляки в Україні: шляхи і долі (до 80-х роковин депортації до Казахстану)»

20 жовтня 2016, 10:59

15 жовтня 2016 року на факультеті конструювання і дизайну НУБіП України відбулась міжнародна науково-практична конференція «Поляки в Україні: шляхи і долі (до 80-х роковин депортації до Казахстану)». Конференція проводилась за підтримки Міністерства іноземних справ Республіки Польща, Консульського відділу посольства Республіки Польща в Україні та спільно із Федерацією польських організацій в Україні й Інститутом історії України НАН України. Присутніми були Генеральний консул Республіки Польща в м. Києві пан Томаш Дедерко, представник товариства “Wspólnota Polska” Варшавського університету (м. Варшава, Республіка Польща) пані Аніта Сташкєвіч, проректор з навчальної і виховної роботи Національного університету біоресурсів і природокористування України Кваша С. М.

Учасниками конференції стали свідки і нащадки учасників  трагічних маловідомих подій в історії України та науковці з різних куточків України та з-за кордону.

 

Доцент кафедри надійності техніки Валентина Мельник


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook