Екскурсія студентів економічного факультету напряму підготовки «Фінанси і кредит» до Platinum Bank

11 жовтня 2016 року

6 жовтня 2016 р. кафедрою банківської справи була організована екскурсія для студентів ОС «Бакалавр» напряму підготовки «Фінанси і кредит» 4 курсу Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП) до Platinum Bank.
Platinum Bank – спеціалізований роздрібний банк, який з 2005 року пропонує депозитні та кредитні продукти для клієнтів через мережу відділень та пунктів продажу на усій території України. Основним акціонером Platinum Bank є холдинг PT PLATINUM PUBLIC LIMITED.

Працівнику банку підготували цікаву програму щодо діяльності банку, зокрема у вигляді цікавого відео було надана основна інформація про діяльність банку, у вигляді презентації була надана інформація про корпоративно-соціальну відповідальність банку, була проведена екскурсія по центральному офісу на вулиці Дегтярівська 48, студенти познайомилися з роботою таких відділів як документообороту, андерайтингу (оцінка кредитоспроможності позичальника), контакт-центр (супроводження кредиту), колекшн (робота з проблемними кредитами), працівники банку розказали про свої історії успіху.

Провідні фахівці банку відповіли на численні запитання студентів.
 

Кафедра банківської справи НУБіП України висловлює вдячність Platinum Bank за співпрацю у розбудові системи фінансової освіти в Україні та відзначає високий рівень професіоналізму та сумлінне виконання своїх обов’язків працівниками банку.

 

                                                                                         Олійник О.О., завідувач кафедри банківської справи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook