Тривають ремонтно-відновлювальні роботи в третьому корпусі

7 жовтня 2016 року

     7 жовтня 2016 року. Тривають ремонтно-відновлювальні роботи в третьому корпусі.
     Укритий риштуваннями фасад уже готовий під оздоблювальні роботи – декоративну штукатурку «короїд». Але сьогодні дощова погода, і робочих на риштуваннях не помітно. Зате всередині роботи киплять на всіх поверхах.

    

     

 

     Зараз основний обсяг робіт припадає на обшивку стін гіпсокартоном. Як повідомив головний інженер виконавця робіт – ІВК «Дівелопмент» Олег Волинцев, вже змонтовано 6 тисяч квадратних метрів. Триває підготовка під поклейку шпалер. Відкоси готові на 90%: їх зроблено біля 800 квадратних метрів, а взагалі має бути порядку 900.

  

    

     Щодо підвісних стель, то вони вже готові на 70-75%: каркаси встановлені, залишається лише встановити плити «амстронг». Але це вже на завершальному етапі всіх робіт.
     За тиждень будівельники приступлять до укладки ДСП під лінолеум «таркет», згадав про найближчі плани своїх підлеглих Олег Волинцев. А взагалі під покриття підлоги на першому, другому і в холі третього поверху запланована керамогранітна плитка, на доставку якої очікують. Центральні ж сходи і майданчики мають бути гранітні, стіни ж прикрасить декоративна штукатурка.

     І ще одна приємна новина: вже запустили у виробництво нові двері для потреб корпусу. Всього їх буде виготовлено сто.
     Тож, якщо погода не завадить, термін виконання робіт буде дотримуватися за всіма напрямками.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook