Про зустріч представників деканату та наставників академічних груп з мешканцями гуртожитку №4

21 вересня 2016 року

14 вересня в приміщенні гуртожитку №4 НУБіП України відбулась зустріч адміністрації факультету землевпорядкування зі студентами, що проживають у гуртожитку.
Така зустріч відбулася не вперше, а проводиться з ініціативи деканату землевпорядкування з метою дізнатися, як студенти проживають в гуртожитку, що їм необхідно для покращення умов проживання та які у них інтереси.
На зустріч зі студентами прийшли: заступник декана факультету Мединської Наталії Василівни та  наставники академічних груп 1 курсу - Шевченко Олександр Вікторович, Опенько Іван Анатолійович; 3 курсу – Гунько Людмила Анатоліївна; 4 курсу – Дроздівський Олег Петрович; завідувач гуртожитку №4 Пилявська Валентина Никонівна та представники студорганізації та студради.
Розпочалась зустріч із приємних новин. Наталія Василівна похвалила студентів за хорошу організацію ремонтних робіт у кімнатах. Водночас, наголосила на важливості дисципліни, а також закликала студентів не  порушувати правила внутрішнього розпорядку, а навпаки активніше долучатися до життя факультету та університету, зокрема, брати участь у змаганнях, творчих конкурсах та інших заходах, які будуть проведені згідно затвердженого плану діяльності факультету на 2016-2017 рр..
Прозвучало ряд питань від студентів, на які відповідала Наталія Василівна. В основному, вони стосувалися умов проживання, нових меблів та теплої води. Наприкінці, заступник декана нагадала студентам про політику економії, яку проводить університет, у зв’язку з підвищенням цін на комунальні послуги та електроенергію.
Після зустрічі Наталія Василівна разом із кураторами та головою студорганізації провідали студентів факультету землевпорядкування, перевірили санітарний стан їх кімнат, і лишилися задоволені побаченим.
Студентам приємно, що адміністрація факультету ініціює подібні зустрічі, цікавиться питаннями та проблемами студентства, активно сприяє в організації дозвілля студентів і покращенню місця їхнього проживання.


Голова студентської організації
факультету землевпорядкування Андрій Касянчик


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook