На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології кипить навчальний процес

20 вересня 2016 року

     В університеті розпочався третій тиждень навчального процесу. На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології кипить навчальний процес – проводяться лекційні та лабораторно-практичні заняття. 

     Так, на лабораторному занятті з сільськогосподарської фітопатології, на яке завітала прес-служба університету, студенти 2 курсу напряму підготовки захист рослин під керівництвом доцентів кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна Мирослава Піковського та Олени Башти визначали збудники хвороб сільськогосподарських рослин. 

 

     У студентів магістратури спеціальності «Екологія та охорона навколишнього середовища» під керівництвом асистента кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Петра Дрозда вивчали механізми застосування культури invitro для вивчення біоенергетичних процесів калюсних клітин рослин. 

     Студенти, які обрали навчання на факультеті за спеціальностями «Захист та карантин рослин» і «Екологія» після закінчення коледжів і технікумів приємно вражені якістю проведення лекційних, практичних та лабораторних занять і глибиною та професійністю подання матеріалу викладачами факультету. 

     Завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю, професор Володимир Чайка на занятті з методології та організації наукових досліджень знайомив студентів напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» з основними сучасними методами екологічних досліджень та демонстрував їх застосування на практиці. Студенти з приємністю відгукувались про методику та методи проведення занять.

 

     Майбутні фахівці з захисту та карантину рослин, біотехнологій та екології впевнені, що їм вистачить натхнення, витримки аби стати професіоналами своєї справи і досягти успіху в майбутній професійній діяльності. 

Юлія Рибалко,
заступник декана
факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook